3D LIPO

3D-lipo-Machine

Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με τα πιο σύχρονα και εξελιγμένα μηχανήματα με σκοπό να παρέχει στους ασθενείς που μας επισκέπτονται τις καλύτερες επιλογές θεραπειών. Η συσκευή πολλαπλών χρήσεων 3D LIPO είναι ένα απο αυτά. Προσφέρει μια πλήρη εξατομικευμένη προσέγγιση στις ανάγκες του ασθενούς και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει θεραπείες απώλειας πόντων, μείωσης της κυτταριτιδας, καθώς επισής και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος χωρις την ανάγκη επεμβατικών μεθόδων.

Στην συνέχεια παραθέτουμε πληροφορίες για αυτό το μηχάνημα και τις δυνατότητές του.

Μετά απο πολυετή έρευνα σε συσκευές λιπόλυσης Laser οι κατασκευαστές του 3D LIPO+ αντιλήφθηκαν τους περιορισμούς και τις απογοητεύσεις που απορρέουν απο την χρήση τους και ειδικότερα απο την ανάγκη για συχνή άσκηση μετά τις θεραπείες. Η ομάδα ανάπτυξης και σχεδιασμού της 3D βρήκε λυσεις στις νέες τεχνολογίες και έβαλε ως στόχο την κατασκευή μιας κατά βάση διαφορετικής συσκευής. Η μεγάλη εμπειρεία της ομάδας σε θέματα θεραπειών αντιγήρανσης τους οδήγησε στον σχεδιασμο κάτι διαφορετικού που θα μπορούσε να προσφέρει κατά παραγγελία θεραπείες ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του ασθενους. Οι ανάγκες κάθε ασθενούς είναι διαφορετικές και δεν υπάρχει μια μόνον λύση για τα πάντα. Πολλές κλινικές ακολουθούν τώρα πια αυτό το σκεπτικό και συνδιάζουν διαφορετικές τεχνολογίες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Τα μηχανήματα σωματικής βελτίωσης ήταν πάντοτε επικεντρωμένα σε μονοεπίπεδες θεραπείες, εστιάζοντας στη μυική τόνωση, στην κυτταρίτιδα, το λίπος και τη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Η 3D έτσι κατασκεύασε ένα μηχάνημα πιο αποτελεσματικό απο αυτά της λιπόλυσης Laser  το οποίο επιπρόσθετα έχει τη δυνατότητα θεραπειών κυτταρίτιδας και βελτίωσης της ελαστικότητας του δέρματος. Ο επόμενος στόχος της 3D ήταν να εξασφαλίσουν ότι η τεχνολογία που θα χρησιμοποιηθεί θα ήταν  όχι απλά ισάξια αλλά κατά πολυ ανώτερη οποιασδήποτε άλλης σύγχρονης τεχνολογίας. Το αποτέλεσμα ήταν το 3D LIPO+, η τριών διαστάσεων εναλλακτική προσέγγιση της λιποαναρρόφησης με τεχνολογία που στοχεύει στην απώλεια βάρους, μείωσης της κυτταρίτιδας και βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος του προσώπου και του σώματος.

cav

CAVITATION

Η τεχνολογία Cavitation είναι η πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος αναίμακτης λιποαναρρόφησης στην αισθητική ιατρική και απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ανασχηματίσουν τη σιλουέτα τους και να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιεί υπερήχους υγροποιώντας το παγιδευμένο λίπος, το οποίο στη συνέχεια απομακρύνεται μέσα από το λεμφικό και ουροποιητικό σύστημα (ένα φυσικό φαινόμενο, γνωστό ως σπηλαίωση). Είναι μια σχετικά νέα μη επεμβατική διαδικασία που έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει το τοπικό πάχος εφαρμόζοντας ασφαλή και ανεκτά επίπεδα ενέργειας μέσω υπερήχων χαμηλής συχνότητας που την στοχεύουμε στο υποδόριο λίπος της περιοχής που επιθυμούμε να βελτιώσουμε. Μέσω της δράσης των υπερήχων αυτών, στη θεραπεία Cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάνε, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου. Στη συνέχεια, το περιεχόμενο των λιποκυττάρων παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Για αυτή την ανώδυνη και σύντομη μέθοδο αφαίρεσης λίπους δεν χρειάζονται βελόνες και νυστέρι και έτσι δεν επηρρεάζει αρνητικά τα κύτταρα της γύρω περιοχής. Δεν προκαλεί αίσθημα δυσφορίας, και απο τη στιγμή που δεν χρειάζονται σωληνάκια δεν υπάχουν τα σημάδια που αφήνουν άλλες επεμβατικές μέθοδοι.

radio

 ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΗ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (RF RADIO FREQUENCY)

Μία από τις μεθόδους σύσφιξης και αντιμετώπισης της γήρανσης του δέρματος είναι η θεραπεία με τη μέθοδο της εστιασμένης κλασματικής ραδιοσυχνότητας (RF). Αυτή η τρίτης γενεάς τεχνολογία RF μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Έχει την ιδιότητα να περνά στα κάτω στρώματα της επιδερμίδας και να αφυπνίζει τους ινοβλάστες ώστε να αρχίσουν να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, ανακτώντας τη χαμένη σφριγηλότητα και λάμψη της. Η θεραπεία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί και τους καλοκαιρινούς μήνες, γιατί δεν προκαλεί φωτοευαισθησία και δεν επηρρεάζει το δέρμα. Ως αίσθηση, το μόνο που εισπράττει το υπό θεραπεία άτομο είναι μια θερμότητα η οποία όμως είναι ακίνδυνη και χωρίς προβλήματα και δεν δημιουργεί κοκκινίλες ή οποιοδήποτε άλλο σύμπτωμα, το οποίο θα περιόριζε το άτομο στο σπίτι.

cryo

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Κλινικές μελέτες δείχνουν ότι τα λιποκύτταρα κάτω απο το δέρμα δεν μπορούν να επιβιώσουν σε χαμηλές θερμοκρασίες και έτσι νεκρώνονται αποτελεσματικά με την κρυολιπόλυση η οποία τα καταψύχει κυριολεκτικά μέχρι το σημείο της αποβολής.

Το πλεονέκτημα αυτής της τεχνολογίας είναι ότι δεν επηρεάζονται άλλα κύτταρα. Μόνο τα λιποκύτταρα καταψύχονται. Κατά τη διαδικασία, τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται, νεκρώνονται και αποβάλλονται με φυσικό τρόπο από το σώμα σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, καθώς τα λιποκύτταρα είναι φυσικά διασκορπισμένα, το νέο σχήμα του σώματός σας θα αρχίσει να παίρνει μορφή.

Η θεραπεία είναι σύντομη, χωρίς νυστέρια, βελλόνες και σωλήνες λιποαναρρόφησης. Δεν υπάρχουν σημάδια αφού είναι απλά μια μη επεμβατική τρισδιάστατη εναλλακτική λύση για λιποαναρρόφηση. Χρησιμοποιώντας το μοναδικό συνδυασμό κρυολιπόλυσης, το 20-40% των λιποκυττάρων στην περιοχή που εφαρμόζεται η θεραπεία νεκρώνονται με φυσικό τρόπο και συνεχίζουν να διαλύονται για αρκετούς μήνες.

3dicon

3D DERMOLOGY

Η θεραπεία 3D Dermology είναι σχεδιασμένη να βοηθήσει αυτούς που υποφέρουν απο κυτταρίτιδα η οποία ωφείλεται σε νωθρότητα του λεμφικού συστήματος και μειωμένη κυκλοφορία του αίματος. Είναι ένα σύστημα κενού που έχει σχεδιαστεί ώστε να ελλατώνει την όψη της κυτταρίτιδας με μηχανική διάσπαση και με αύξηση της αποστράγγισης του λεμφικού συστήματος ώστε να βοηθήσει στην αποβολή των κατακρατημένων υποπροιόντων και υγρών. Στοχεύει στη μείωση της κυτταρίτιδας και την αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος στο λεμφικό σύστημα με τη χρήση κενού και ενός ρόλλερ.

3dliphjujjjo