Κλινική Αφροδισιολογία

Αφροδίσια ή σεξουαλικώς μεταδιδόμενα ονομάζουμε τα νοσήματα που μπορούν να μεταδοθούν κυρίως μέσω σεξουαλικής επαφής ή ακόμη και με απλή επαφή στην περιοχή των γεννητικών οργάνων του πάσχοντος. Πιο σπάνια είναι η μετάδοση απο μολυσμένα χέρια, είδη υγιεινής και πετσέτες.

Αν και υπάρχουν πολλά είδη σεξουαλικών νοσημάτων, τα πιο συχνά θεωρούνται τα οξυτενή κονδυλώματα, ο έρπητας των γεννητικών οργάνων, τα χλαμύδια, η γονόρροια – βλεννόρροια η μη γονοκοκκική ουρηθρίτιδα η μολυσματική τέρμινθος η φθειρίαση εφηβαίου και η σύφιλη.

Η μη έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές καταστάσεις όπως για παράδειγμα η στείρωση και νευρολογικές παθήσεις.( χλαμύδια, γονόρρροια, σύφιλη). Είναι οπότε σημαντικό να έχουμε επαρκή και σωστή ενημέρωση για αυτές τις μεταδοτικές παθήσεις έτσι ώστε να αντιδράσουμε άμεσα σε περίπτωση που αποκτήσουμε κάποιο πρόβλημα και υποβληθούμε έγκαιρα στη σωστή θεραπεία.

Στο ιατρείο μας η εμπειρία και οι γνώσεις της δερματολόγου αφροδισιολόγου Τζέτας Δουλαβέρη θα σας είναι πολύ χρήσιμες για την οριστική αντιμετώπιση κάθε προβλήματος που πιθανόν σας προκύψει.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support