HYDRA FACIAL MD

unnamed

‘’ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ’’

Το βραβευμένο Hydra Facial MD προωθεί την υγεία του δέρματος συνδυάζοντας τις αναζωογονητικές θεραπείες spa με προηγμένη ιατρική τεχνολογία

CLEANSE + PEEL

Αποκαλύψτε ένα νέο στρώμα δέρματος με απαλή απολέπιση και χαλαρωτική επίστρωση.

ΕΞΑΓΩΓΗ + ΥΔΡΑΥΜΑ

Αφαιρέστε τα υπολείμματα από τους πόρους με ανώδυνη αναρρόφηση. Θρέψτε με έντονες ενυδατικές κρέμες που σβήνουν το δέρμα.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ + ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Κορέστε την επιφάνεια του δέρματος με αντιοξειδωτικά και πεπτίδια για να μεγιστοποιήσετε τη λάμψη σας.

5 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΓΙΕΣ ΔΕΡΜΑ

 1. ΔΙΝΗ-ExfoliationTM : Ο ορός Active-4TM αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος για να αποκαλύψει το υγιές δέρμα.
 2. ΔΙΝΗ-PEELTM: ΤΟ GlysalTM ένα μείγμα γλυκολικών και σαλικυλικών οξέων προσφέρει τα πλεονεκτήματα μιας απολέπισης χωρίς ορατό ξεφλούδισμα.
 3. ΔΙΝΗ ExtractionTM : Η πατενταρισμένη, αυτοματοποιημένη αναρρόφηση στροβιλισμού καθαρίζει ανώδυνα τους πόρους με τον αποκλειστικό ορό Beta-HDTM.
 4. ΔΙΝΗ BOOSTTM : Στοχευμένες , ιδιόκτητες λύσεις δέρματος παρέχονται για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων του δέρματος.
 5. ΔΙΝΗ Fusion® : Ο ορός Antiox+TM θρέφει και προστατεύει με αντιοξειδωτικά, πεπτίδια και υαλουρονικό οξύ.
 • Είναι εξαιρετικό για όλους τους τύπους δέρματος
 • Παρέχει άμεσα αποτελέσματα
 • Παίρνει μόλις 30 λεπτά
 • Δεν έχει καθόλου πόνο ή ερεθισμό

 

ΤΟ Hydra Facial MD ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ

Παρέχει άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα που μπορείς να δεις και να νοιώσεις. Με συνεχείς θεραπείες θα παρατηρήσεις έντονα βελτίωση της ενυδάτωσης, μειώνει τις δυσχρωμίες  και δραματική μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ

 • ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΡΥΤΙΔΕΣ
 • ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΓΗΛΟΤΗΤΑ
 • ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ
 • ΠΑΝΑΔΕΣ
 • ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ
 • ΔΙΕΥΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΡΟΙ

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΛΕΜΦΙΚΗ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ

Η μηχανική λεμφική αποστράγγιση βασίζεται στους χειρισμούς της χειρομάλαξης που εφαρμόζεται με πολύ ήπιους, συγκεκριμένους και κυρίως κυκλικούς χειρισμούς επάνω στα λεμφαγγεία του σώματος, στη φορά που αυτά παροχετεύουν προς τους αντίστοιχους λεμφαδένες. Σκοπός της λεμφικής παροχέτευσης, είναι η καλή ροή της λέμφου, με αποτέλεσμα την αποβολή τοξινών, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την αύξηση του μεταβολισμού. Ακόμα, η λεμφική παροχέτευση ανήκει στις θεραπείες αντιγήρανσης, καθώς βοηθάει στην αντιμετώπιση των οιδημάτων προσώπου και μειώνει τις ‘σακούλες’ στα μάτια, συμβάλλει στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών, καθώς και στη λείανση των ρυτίδων. Τέλος, χρησιμοποιείται στη θεραπεία ακνεικών δερμάτων, καθώς συμβάλλει στην αντιμετώπιση της μη φλεγμονώδους ακμής. Τέλος, η λεμφική παροχέτευση ηρεμεί το νου και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, ενώ αποβάλλει την συναισθηματική φόρτιση.

Παρέχει μια πρόσθετη ενίσχυση στη θεραπεία Hydra Facial MD®. Με την ενίσχυση της θεραπείας αυτής, το δέρμα μπορεί να είναι υγιές και ακτινοβόλο στο βέλτιστο επίπεδο.

LED LIGHT THERAPY

 Η φωτοθεραπεία με LED δίνει μία ακόμα προστιθέμενη βελτίωση, καθώς παρέχει εξαιρετική τελική επαφή με τη θεραπεία Hydra Facial MD®.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας με LED, οι συσκευές στέλνουν κύματα με φως  βαθιά μέσα στο δέρμα για να προκαλέσουν φυσικές ενδοκυτταρικές αντιδράσεις. Ανάλογα με το φως, το δέρμα σας θα ανταποκριθεί διαφορετικά. Εάν το φως είναι κόκκινο, το δέρμα σας αποκρίνεται δημιουργώντας, ενισχύοντας και μεγιστοποιώντας την κυτταρική δομή. Το κόκκινο φως  επίσης στοχεύει τους σμηγματογόνους  αδένες για τη μείωση των κυτοκινών, οι οποίες προκαλούν φλεγμονή και παίζουν ρόλο στη χρόνια ακμή. Στην περίπτωση του μπλε φωτός, συγκεκριμένα μήκη κύματος διεγείρουν την παραγωγή ριζών οξυγόνου που σκοτώνουν βακτήρια του P. Acnes, όλα χωρίς να βλάπτουν το δέρμα.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support