Μεσοθεραπεία Διάχυτης Αλωπέκιας

Η Διάχυτη Αλωπεκία αποτελεί μια μορφή Τριχόπτωσης, κατά την οποία παρατηρείται ελάττωση της πυκνότητας της τριχοφυΐας, σε όλη την έκταση του τριχωτού. Η εκτενής αυτή αραίωση, προκαλείται από τη διακοπή της φυσιολογικής εξέλιξης του Κύκλου Ζωής των μαλλιών.
Η Μεσοθεραπεία είναι μία καινοτόμος και ασφαλής θεραπεία, η οποία συνδράμει στη φυσική αναγέννηση της τρίχας και την αποκατάσταση της πυκνότητας. Πρόκειται για μια μη χειρουργική μέθοδο!
Η εφαρμογή της θεραπείας απευθύνεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών. Είναι μια σχετικά ανώδυνη τεχνική, με την οποία εισάγονται ενεργά θρεπτικά συστατικά στο μεσόδερμα, το μεσαίο στρώμα του δέρματος, για την ενδυνάμωση της τριχοφυΐας. Στη συνέχεια, δημιουργώντας μικρονυγμούς στην επιδερμίδα, η μέθοδος επιτρέπει τη διαδερμική διείσδυση βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών παραγόντων απευθείας στα βαθύτερα στρώματα της.
Συγκεκριμένα, η θεραπεία στοχεύει στην προώθηση αναζωογονητικών συστατικών στο χόριο. Έτσι διαμορφώνεται ένα περιβάλλον, που εμπλουτίζεται με βιταμίνες, αμινοξέα, νουκλεϊκά οξέα, ιχνοστοιχεία, μέταλλα και ένζυμα και ευνοεί την αλληλεπίδραση μεταξύ κυττάρων και μεσοκυττάριου χώρου.
Χάρη στη διαδερμική έγχυση ουσιών, επιτρέπει την άμεση δράση τους απευθείας στον στόχο, τον θύλακα της τρίχας. Έτσι, από τις πρώτες συνεδρίες, γίνεται εμφανής η μείωση της τριχόπτωσης και η ενδυνάμωση της τριχοφυΐας.

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support