Skip to main content

Μesobotox

Η νέα επαναστατική θεραπεία ΜESΟΒΟΤΟΧ , προσφέρει:

  • Άμεση εξάλειψη των ρυτίδων
  • Έντονη σύσφιξη στην επιδερμίδα του προσώπου
  • Ανάπλαση της επιδερμίδας
  • Αξιοσημείωτη λάμψη και φωτεινότητα
  • Φυσική ενυδάτωση του προσώπου
  • Μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος

Επωφεληθείτε από την βαθιά θρέψη λάμψη και ενυδάτωση που προσφέρει η πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, αμινοξέα και  βιταμίνες μεσοθεραπεία μας, ακόμα πιο ενισχυμένη με Botox, για λείανση λεπτών ρυτίδων και σύσφιξη σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό

Άμεσα ορατά αποτελέσματα που διαρκούν 2 μήνες. Απαιτούνται 3 συνεδρίες για τελειοποίηση και συντήρηση του αποτελέσματος για την τελειότητα της επιδερμίδας σας κάθε εποχή!

Το  ΜΕΣΟ BOTOX δίνει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια στο αποτέλεσμα της μεσοθεραπείας και αξίζει να το δοκιμάσετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε.

Βotox (Μπότοξ)

 Το Botox είναι μια λύση της τοξίνης botulinum που σταματά τη μυϊκή δραστηριότητα. χρησιμοποιείται ευρέως στην αισθητική χειρουργική για την μείωση των ρυτίδων έκφρασης στο πρόσωπο.

Πρόκειται για μία μη επεμβατική θεραπεία που προσφέρει νεανική επιδερμίδα και έχει δοκιμαστεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Για την θεραπεία χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά και η αναισθησία δεν είναι απαραίτητη. Το μπότοξ μέσω μιας λεπτής βελόνας, εγχέεται στις προβληματικές περιοχές στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα εγχέεται στους μύες που ενοχοποιούνται για την δημιουργία ρυτίδων. Μετά από 5 περίπου ημέρες θα μπορείτε να απολαύσετε τα αποτελέσματα, χωρίς να καταλάβει κανένας ότι κάτι έχετε κάνει στο πρόσωπο. Πριν και μετά τη θεραπεία ο γιατρός θα σας δώσει οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε.

Πόσο διαρκούν και ποια είναι τα αποτελέσματα μιας επέμβασης botox;

Μετά τη θεραπεία θα φαίνεστε ξεκούραστοι, δροσεροί, ενώ το δέρμα σας θα φαίνεται πιο λαμπερό και ελαστικό. Τα αποτελέσματα διαρκούν έως 6 μήνες, οπότε και οι μύες επανέρχονται στο σημείο που βρίσκονταν πριν την θεραπεία. Ειδικά αν γίνεται κάθε έξι μήνες επανάληψη της θεραπείας, οι μύες εκπαιδεύονται στο να είναι πιο χαλαροί.

Σε ποια σημεία γίνεται το botox;

Ο ρόλος του μπότοξ είναι να μπλοκάρει τα σήματα από τα νεύρα προς τους μύες. Στους μύες που γίνεται η ένεση δεν γίνονται πλέον συσπάσεις και αυτό κάνει με φυσικό τρόπο τις ρυτίδες να χαλαρώνουν. Το botox χρησιμοποιείται ευρέως σε:

  • μέτωπο
  • γύρω από τα μάτια
  • φρύδια

Συγκεκριμένα μπορεί να κάνει θαύματα στις γραμμές ανάμεσα και πάνω από τα φρύδια, στις οριζόντιες γραμμές στο μέτωπο και στις ρυτίδες που  απαρτίζουν το λεγόμενο πόδι της χήνας, στις ρυτίδες καπνιστού και στις πτυχές «γαλοπούλας» στο λαιμό.

Πριν και μετά την θεραπεία

Πριν κάνετε τη θεραπεία είναι απαραίτητο να έχετε καθαρίσει το πρόσωπό σας και αν είστε γυναίκα να έχετε αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ. Μετά την θεραπεία και για δύο ώρες δεν πρέπει να σκύβετε καθόλου το κεφάλι σας ούτε να ξαπλώνετε χωρίς μαξιλάρι και υποστήριξη στον αυχένα σας. Για όσο σας συστήσει ο γιατρός δεν πρέπει να τρίβετε την περιοχή της εφαρμογής, ούτε να προσθέτετε μακιγιάζ. Αποφεύγετε το ζεστό νερό και την ηλιοθεραπεία στο πρόσωπο.

Το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί την 15η μέρα, οπότε και θα σας δει ο γιατρός για έναν έλεγχο και για να συμπληρώσει ενδεχομένως ΒΟΤΟΧ σε κάποια σημεία. Να αναμένετε μερικούς μώλωπες αμέσως μετά την εφαρμογή, οι οποίοι θα εξαφανίζονται σταδιακά. Για τέλεια αποτελέσματα καλό είναι να επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για τα πρώτα δύο χρόνια κάθε 5-6 μήνες.

Μπότοξ (botox) προσώπου: Tips που πρέπει να ξέρω

Για ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς παραμόρφωση θα πρέπει να επιλέξετε σωστά τα σημεία εφαρμογής, για να μην παραμορφωθείτε. Σε αυτό εννοείται ότι συμβάλλει η εμπειρία του γιατρού για να επιτευχθεί το αρμονικό αποτέλεσμα για κάθε πρόσωπο. Με τη σωστή εφαρμογή θα διατηρηθεί η εκφραστικότητα και το πρόσωπο δεν θα φαίνεται παγωμένο.

Σημαντικό είναι, ότι σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, μπορεί να διατηρηθεί η εκφραστικότητα του προσώπου ακόμα και μετά από πολλές εφαρμογές botox. Δηλαδή όσες φορές κάνετε μπότοξ, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.

Τέλος, η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη, αφού η βελόνα που χρησιμοποιείται είναι πολύ λεπτή, προκαλώντας μόνο μία στιγμιαία ενόχληση.

Συχνές ερωτήσεις

Σε ποια ηλικία μπορώ να ξεκινήσω μπότοξ;

Μπορείτε να ξεκινήσετε το μπότοξ από μικρή ηλικία, προκειμένου να καθυστερήσετε όσο γίνεται τις συνέπειες της γήρανσης. Με το μπότοξ μειώνεται η μυϊκή δραστηριότητα και οι υπερβολικές εκφράσεις του προσώπου.

Σε βάθος χρόνου, το άτομο που έχει πραγματοποιήσει αρκετές θεραπείες μπότοξ είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα αναπτύξει ρυτίδες, σε βαθμό που προβλεπόταν να εμφανίσει. Πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για άτομα με βεβαρημένη κληρονομικότητα και πρόωρη γήρανση.

Πότε αντενδείκνυται τo botox;

Αντενδείκνυται σε όσους είναι αλλεργικοί στην βοτουλινική τοξίνη και σε όσους έχουν διαγνωστεί με βαριά μυασθένεια. Επίσης είναι απαγορευτικό αν στο σημείο εφαρμογής υπάρχει μόλυνση ή φλεγμονή. Τέλος, αν είστε έγκυος ή θηλάζετε θα πρέπει να αποφύγετε το ΒΟΤΟΧ.

Πριν την θεραπεία και προς αποφυγή οποιονδήποτε άσχημων συνεπειών, είναι σημαντικό να μην έχετε κάνει κατάχρηση αλκοόλ για όσο διάστημα σας συστήσει ο γιατρός.

Πόση ώρα διαρκεί η θεραπεία; Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα;

Η θεραπεία δεν ξεπερνάει τα 10 λεπτά .Τις επόμενες 3-5 ημέρες θα μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα.

Υπάρχει κίνδυνος το αποτέλεσμα να μοιάζει ψεύτικο;

Η σωστή προσέγγιση από τον γιατρό είναι πολύ σημαντική για το αποτέλεσμα. Ένας έμπειρος γιατρός θα καταφέρει να προκαλέσει αδράνεια στις ακούσιες κινήσεις των μυών, χωρίς όμως να παρεμποδίσει την ελαφρά κινητικότητα. Αυτό επιτυγχάνεται με την κατάλληλη δοσολογία, η οποία καθορίζεται από πολλές παραμέτρους που πρέπει να ληφθούν υπόψιν.

Close Menu