Νέα μέθοδος σύσφιξης σώματος - 3MAX PLUS

  • Πολυ-πολικό RF (Ραδιοσυχνότητες πιο εξελιγμένες και αποτελεσματικές από τις παλαιότερες μονοπολικές ή διπολικές)
  • VACUUM (Αναρρόφηση συνεχόμενη ή ρυθμική-Drainage)

Διαθέτει έξι διαφορετικές κεφαλές. Μπορεί και παρέχει εξειδικευμένες και συνδυαστικές (με δύο ή περισσότερες τεχνολογίες) μη επεμβατικές θεραπείες προσώπου και σώματος.

Πως δρουν οι ραδιοσυχνότητες;

Η συσκευή 3MAX PLUS διαθέτει τρεις πολυ-πολικές κεφαλές RF διαφορετικού μεγέθους, προσώπου-σώματος και διαφορετικού βάθους διείσδυσης και δύο κεφαλές RF+VACUUM για ακόμα βαθύτερη δράση. Οι ραδιοσυχνότητες θερμαίνουν το δέρμα σε βάθος, στα θερμο-θεραπευτικά όρια και προκαλούν ανάπλαση κολλαγόνου. Όταν δρουν βαθύτερα στο λίπος αυξάνουν το μεταβολισμό των λιποκυττάρων.

Πως δρα το Vacuum ;

Η ρυθμική αναρρόφηση αυξάνει το ρυθμό της λεμφικής κυκλοφορίας μειώνοντας τις κατακρατήσεις υγρών στην περιφέρεια, το 10% των εξωκυττάριων υγρών του σώματος στην περιφέρεια παροχετεύεται μέσω της λεμφικής οδού.

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα;

Είναι πολύ σύνηθες, τα αποτελέσματα να γίνονται ορατά αμέσως μετά από την πρώτη κιόλας συνεδρία με διαρκή προοδευτική βελτίωση.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Ο χρόνος συνεδρίας κυμαίνεται από 20 έως 45 λεπτά, ανάλογα την έκταση της θεραπευόμενης περιοχής. Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας. Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά τη συνεδρία.

Ποια είναι η αίσθηση κατά την συνεδρία;

Η θεραπεία είναι ευχάριστη χωρίς επιπλοκές. Οι ραδιοσυχνότητες επιφέρουν μια βαθιά ανεκτή αίσθηση θερμότητας στην περιοχή της θεραπείας.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ & ποια η συχνότητα των θεραπειών;

Μετά από κλινική εξέταση η γιατρός σύμφωνα με τις ανάγκες σας θα σας προτείνει ένα εξατομικευμένο θεραπευτικό πρωτόκολλο. Ο αριθμός των συνεδριών RF+ VACUUM κυμαίνεται από 8 έως 12, κάθε 7  ημέρες ανάλογα με το πρόβλημα, την ηλικία, τον τρόπο ζωής και τη διατροφή σας. Μετά το πέρας των συνεδριών σας είναι επιθυμητό να ακολουθήσετε ένα σχήμα συντήρησης του αποτελέσματος.